Skip links

Innehav

Förebyggande hälsa och wellness

Ivrig att verkligen göra skillnad?

Verduro består av ett urval av digitala, starkt drivande och framstående företag inom wellness och hälsa. Tillsammans bildar gruppen ett hälsonav med målet att rikta in sig till kunden genom livet.

Om oss
Hjärta
Vår vision är att hjälpa människor till en hälsosam livsstil.

För dig och vår planet.

Med fokus på hälsa och wellness skapar vi en stabil plattform och en struktur för ökad tillväxt och lönsamhet i våra bolag. Strategin är glasklar, att växa tillsammans där vi backar upp entrepenörsstarka företag med fokus på att förändra världen till det bättre.

— Hör av dig till oss!

Kontakta oss

Vi svarar på alla dina frågor.

  Genom att klicka på knappen "Skicka meddelandet" samtycker du till att använda våra "formulär"-villkor och samtycke till användning av cookies i webbläsaren.

  Ny karriär?

  Vi du arbeta i ett kompetent team som investerar inom Wellness och hälsa?

  Feedback

  Har du några frågor? Skicka ett meddelande till oss.

  Våra företag

  Nutrilight

  Rödljusterpi med en bred portfölj av produkter som  optimerar hälsan både förebyggande samt lindrar smärta och är vetenskapligt beprövad att hjälpa mot en lång rad hälsotillstånd.

  Besök
  Näringspodden

  En podcast som djupdyker i allt kopplat till hälsa och välmående. Podden gästas frekvent av kända hälsoprofiler som delar med sig av kunskaper och sina egna hälsoresor.

  Besök
  Svensk Provtagning logo
  Svensk Provtagning

  Blodtester på nätet där kunden beställer provtagningspaket med viktiga biokemiska och fysiologiska indikationer som kan identifiera hälsorisker långt innan symptomen blir synliga.

  Besök
  Svna
  Svenska näringsakademin

  Svenska näringsakademin utbildar kostrådgivare, coacher, personliga tränare, hälsoinspiratörer och kostrådgivare inom idrottsnutrition.

  Besök
  This website uses cookies to improve your web experience.