Skip links

Nu lanserar vi Nordic Red

Nordic Red lanserar prisvärda rödljusterapilösningar för en modern generation

Stockholm, Sverige – 2024-10-07 – Idag lanseras Nordic Red, ett företag som revolutionerar egenvård med prisvärda och högkvalitativa rödljusterapiprodukter. Nordic Red riktar sig främst till den unga, moderna generationen som söker innovativa och effektiva hälsolösningar utan att behöva kompromissa med sin budget.

Med en stark övertygelse om att välmående ska vara tillgängligt för alla, har Nordic Red grundats med målet att göra egenvård till en självklarhet, inte en lyx. Företaget erbjuder pålitliga rödljusterapilösningar som gör det möjligt för fler människor att upptäcka de många fördelarna med denna växande hälsoteknik. Rödljusterapi har uppmärksammats för sina positiva effekter på bland annat hudhälsa, energinivåer och återhämtning – något som allt fler idag söker efter i sin dagliga rutin.

”Vår vision med Nordic Red är att ge människor kraften att stråla, både inifrån och ut,” säger Johanna Sucasas Wictorin, grundare av Nordic Red. ”Vi tror att egenvård ska vara lättillgängligt och prisvärt, så att fler kan ta hand om sin hälsa på ett hållbart sätt.”

Nordic Red lanserar nu sitt första sortiment av rödljusterapilösningar på den svenska marknaden. Genom att erbjuda teknologiskt avancerade produkter till överkomliga priser vill företaget förändra hur människor ser på och tar hand om sin hälsa i vardagen.

Om Nordic Red

Nordic Red är ett svenskt företag som specialiserar sig på prisvärda och högkvalitativa rödljusterapilösningar. Företaget riktar sig till den unga, moderna generationen som prioriterar sin hälsa och sitt välmående, men som inte vill betala dyra priser för innovativa lösningar. Med en mission att göra egenvård tillgängligt för alla, vill Nordic Red inspirera människor att leva mer hälsosamma och välmående liv.

Besök www.nordic-red.se för mer information och för att upptäcka vårt sortiment.

This website uses cookies to improve your web experience.