Skip links

Verduro Group säljer ett av sina innehav – Swiftr blir en del av Bruce!

Verduro Group säljer en del av sin verksamhet och kan i och med det öka fokuset på verksamheter inom biohacking.

”Vi kan med stor glädje meddela att vi har sålt Swiftr till en ledande aktör inom branschen, Swiftr blir nu en del av Bruce. Den nyligen genomförda affären markerar en milstolpe för oss på Verduro och öppnar upp för spännande möjligheter att satsa ännu mer på de andra bolagen Nutrilight, Svensk Provtagning och Svenska Näringsakademin”, säger Johanna Sucasas Wictorén, VD på Verduro Group. “Vår vision är att vara en drivande kraft inom biohacking-branschen och vi har nu ett enat fokus på just detta.” Fortsätter hon.

 

Om Verduro Group AB

Verduro Group är moderbolaget i en koncern av portföljbolag inom vertikalerna hälsa, kost och träning. Verduro supporterar aktivt sina bolag och portföljen består idag av Nutrilight, Svenska Näringsakademin samt Svensk Provtagning AB. Verduro planerar för att bygga på med ytterligare bolag som passar in i vertikalerna hälsa, kost och träning. Ytterligare information finns på bolagets hemsida; www.verduro.se

Lämna en kommentar

This website uses cookies to improve your web experience.