Skip links
Svensk Provtagning

Svensk provtagning lanserar allergitester

Genom Svensk Provtagnings digitala plattform kan man som kund beställa färdiga eller personligt utformade provtagningspaket med viktiga biokemiska och fysiologiska indikationer som kan identifiera hälsorisker långt innan symptomen blir synliga.

Hälsokontrollerna analyseras hos Sveriges ledande laboratorier, Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs samt SYNLAB Medilab. Som kund lämnar man sitt prov hos något av de 120 provtagningsställen som Svensk Provtagning samarbetar med, och provanalyserna syns därefter direkt i mobilen med utförliga kommentarer av läkare. Enkelt och smidigt för att snabbt få en överblick av sitt hälsoläge.

Tidigare har testerna och analyserna innefattat en hel del allmänna hälsokontroller som testar en mängd markörer inom olika områden i kroppen, för ge en helhetsbild över hur det står till i kroppen. Och nu för första gången lanserar Svensk Provtagning även allergitester! Du kan testa dig för allt från matallergi till pälsdjursallergi, gräsallergi eller pollenallergi.

Ett friskare liv

Svensk provtagnings vision är att alla svenskar ska må bra och kunna ha möjlighet att påverka sin hälsa positivt – alla dagar i veckan, året om. Preventiv provtagning kan ibland tidigt upptäcka och förebygga ohälsa.

Läs mer om Svensk Provtagning här.

Lämna en kommentar

This website uses cookies to improve your web experience.